Lopen je vrienden of familie niet mee, maar wil je hen overtuigen om alsnog Child Focus te steunen? Dat kan vanop de zijlijn, door je te sponsoren!

1. Loop je mee voor Child Focus? Van zodra je inschrijving en betaling in orde zijn, kan je een sponsorprofiel aanmaken op deze website.
2. Heb je een sponsorprofiel aangemaakt? Ga aan de slag met onze tips en overtuig je omgeving om jou en Child Focus een extra duwtje in de rug te geven!

Bepaal je doelstellingen
Bepaal je doelstellingen maar blijf realistisch:
• Leg het bedrag vast dat je op het einde van de rit wenst te verzamelen.
• Je kan je doelstellingen bepalen per week, bijv. 50 euro per week.

Iedere bijdrage telt, zo is 50 euro al een mooi bedrag om te beginnen!

Zet je deelname in de kijker, communiceer!
Hoe meer je communiceert, hoe gemakkelijker je je entourage kan overtuigen om je in je sportieve uitdaging te steunen.
Je persoonlijke sponsorpagina geeft je de mogelijkheid om rechtstreeks de evolutie van je persoonlijke giftenwerving op te volgen. Deel deze pagina met je naasten, je vrienden, je collega’s… deel ze via Facebook, Twitter of e-mail.

Schakel je werkgever in
Betrek je directie, je naaste collega’s en overtuig hen om solidair te zijn. Ze kunnen je sponsoren maar ook zelf deelnemen aan de 20 km door Brussel, ten voordele van Child Focus.

Collega’s overtuigen om mee te lopen? Download de affiche.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar!
Herinner je vrienden eraan dat een gift al vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar is!

Verduidelijk steeds hoe iemand kan steunen
Deel je sponsorprofiel met je omgeving. Mensen die jouw profielpagina op onze website bezoeken, kunnen je daar rechtstreeks sponsoren en betalen.

Wie liever een gift per overschrijving doet kan een bedrag overschrijven op de rekening van Child Focus met de vermelding ‘20km Voornaam Naam (van de loper)’: BE60 0962 2222 2270 (BIC: GKCCBEBB).